“Train people well enough so they can leave. Treat them well enough so they don’t want to.”​

Bij Farma Consulting beseffen we dat onze werknemers onze meest waardevolle troef zijn. Vanuit onze visie, verbinden wij ons ertoe om onze werknemers als Partners te behandelen. Wij doen dit door sterk te investeren in de volgende pijlers:

  • Participatieve bedrijfscultuur. Bij ons wordt iedereen nauw betrokken bij de gang van zaken in het bedrijf. De inbreng van iedereen wordt gewaardeerd en wordt in overweging genomen bij het maken van beslissingen. Jij bent geen nummer voor ons, maar je input zal enorm gewaardeerd worden. Samen weten we meer! Naast het projectwerk, krijg je bij ons ook de mogelijkheid om business inzichten te verwerven.
  • Persoonlijke groei. Binnen ons bedrijf bevinden zich ervaren QA experts & QPs binnen verschillende domeinen. Wij zien het als onze verplichting om ervoor te zorgen dat jonge mensen de kans krijgen om van hen te leren en vice versa. Daarnaast krijgt iedereen ook de mogelijkheid om externe trainingen te volgen, naargelang de eigen interesses. Hiervoor wordt een jaarlijks trainingsbudget voorzien per consultant.
  • Uitdaging. Als consultant kom je in contact met verschillende bedrijven en opdrachten. Tijdens ieder project, zal je daarom nieuwe kennis en inzichten verwerven. Zeker tijdens de start van je carrière, wanneer je nog niet zeker weet welke richting je uit wil, is dit een enorm voordeel. De selectie van nieuwe projecten gebeurt bij ons trouwens altijd in overleg met jou. Wij verbinden ons ertoe om te focussen op expertise projecten, dus aan uitdaging geen gebrek!
  • Carrièremogelijkheden. Wij zijn een jong bedrijf, dat slechts 2 jaar geleden werd opgericht. Echter hebben wij nog enorm veel ambitie en ideeën om onze business verder uit te bouwen. Bij ons krijg je dus een unieke kans om hieraan mee te bouwen vanaf het prille begin en hiervan de vruchten te plukken! Of wie weet heb jij zelf nog een goed business idee dat we samen kunnen realiseren?
  • Transparant loonpakket. De dagen dat iedereen zijn loonpakket werd behandeld als het grootste staatsgeheim zijn voorbij. Wij verbinden ons ertoe om een transparant loonpakket aan te bieden, gebaseerd op ervaring en prestaties. Iedereen wordt op dezelfde manier behandeld op basis van duidelijk gedefinieerde criteria. Als een expert firma, betalen we onze consultants trouwens bovengemiddeld, wat natuurlijk mooi is meegenomen ;). Dit reflecteert zich niet alleen in het brutoloon, maar ook in een aantrekkelijk pakket van extralegale voordelen.

Ben je geïnteresseerd om eens te spreken over de concrete mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Op zoek naar een QA consultant?

Contacteer ons