Qualified Person (QP) Services

Olivier Vanoppen

QP & Lead Consultant

“Het uitbouwen van adequate processen rond deze market release en het ter beschikking hebben van een QP, is niet vanzelfsprekend voor kleinere bedrijven, startups, of bedrijven zonder Europese vestiging.”

Patiëntveiligheid en compliance met Farma Consulting & Partners

Als Marketing Authorisation Holder (MAH) is het van cruciaal belang om patiëntveiligheid te waarborgen en te voldoen aan alle wet- en regelgevingen in de gehele Supply Chain van uw geneesmiddel.

Bij Farma Consulting & Partners begrijpen we deze verantwoordelijkheid en bieden we ondersteuning om te voldoen aan alle regelgevingen die van toepassing zijn op uw product. Via onze diepgaande kennis van de farmaceutische sector en expertise in kwaliteitsmanagement, helpen we u uw kwaliteitsdoelen te bereiken en de hoogste normen te handhaven gedurende de levenscyclus van uw geneesmiddel.

De cruciale rol van de QP in patiëntveiligheid

De Qualified Person (QP) speelt een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit van geneesmiddelen in Europa. De QP is verantwoordelijk voor het certificeren dat elk geproduceerd lot voldoet aan de registratiespecificaties. Elk geneesmiddelenlot moet worden vrijgegeven door een QP voordat het op de Europese markt kan worden gebracht, zowel voor commerciële als klinische geneesmiddelen.

Onze meerwaarde voor u

Farma Consulting begrijpt de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het opzetten van geschikte processen en het beschikken over een QP, vooral voor kleinere bedrijven en startups zonder Europese vestiging.

Ons team van ervaren QP’s heeft de expertise om diverse producten te begeleiden binnen commerciële en klinische settings, inclusief steriele producten, solids en Advanced Therapy Medicinal Products (ATMPs). We zijn goed gepositioneerd om u te helpen uw geneesmiddelen op de Europese markt te brengen door de juiste processen op te zetten en te voldoen aan alle vereisten.

Betrouwbare QP-services van Farma Consulting & Partners

Bij Farma Consulting & Partners kunnen we optreden als uw QP en de verantwoordelijkheid nemen voor de vrijgave van uw producten onder onze supervisie. We zorgen voor strikt toezicht op alle actoren binnen de Supply Chain om te voldoen aan kwaliteitsnormen en veiligheid te garanderen.

Kwaliteit is essentieel voor uw succes, en wij begrijpen de complexe regelgeving en normen. Met onze expertise kunt u erop vertrouwen dat uw producten met zorg worden beoordeeld en veilig op de markt worden gebracht.

Samen streven we naar kwaliteit en succes voor uw bedrijf, waarbij we uw producten veilig en efficiënt naar de markt brengen.
Vertrouw op Farma Consulting & Partners voor uw QP services.

Op zoek naar QP services?

Contacteer een expert