Audits

Lars Pinxten

QA Consultant

“Wij zijn een betrouwbare Partner voor het uitvoeren van audits binnen de GMP, GDP & ISO13485:2016 richtlijnen.”

Onafhankelijke audits dankzij specialisaties in GMP, GDP & ISO normen

Met onze specialisatie in Good Manufacturing Practice (GMP), Good Distribution Practice (GDP) en ISO 13485:2016 kunnen wij u als onafhankelijke partner ondersteunen bij het uitvoeren van audits. Of het nu gaat om interne audits om uw eigen processen en systemen te controleren of audits om leveranciers te kwalificeren en de betrouwbaarheid van hun producten en diensten te waarborgen, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Wij begrijpen het belang van objectiviteit bij het uitvoeren van audits. Ons team van ervaren auditors zorgt voor een grondige en onpartijdige beoordeling van uw processen, systemen en leveranciers. Wij hanteren strikte normen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat de audits objectief en betrouwbaar zijn.

Door samen te werken met Farma Consulting & Partners kiest u niet alleen voor onze specialisaties in GMP, GDP & ISO normen maar kunt u erop vertrouwen dat uw audits professioneel worden uitgevoerd en dat u waardevolle inzichten en aanbevelingen ontvangt om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw processen en leveranciers te verbeteren.

Quick Scans

Naast onze uitgebreide auditdiensten bieden wij ook ondersteuning bij gap assessments en Quick Scans. Deze diensten kunnen waardevol zijn in situaties waarin u te maken krijgt met nieuwe wetgevingen, richtlijnen of specifieke expertise die intern mogelijk ontbreekt, zoals bijvoorbeeld op het gebied van data-integriteit.

Ons ervaren team kan uw organisatie helpen bij het identificeren van eventuele hiaten in uw huidige processen en systemen. Door middel van een grondige analyse beoordelen wij uw huidige situatie ten opzichte van de geldende wetgeving en best practices. Hierbij kijken we naar zowel de naleving van regelgeving als naar mogelijke verbeterpunten om de efficiëntie en effectiviteit van uw kwaliteitsmanagement te versterken.

Doelgericht

Of het nu gaat om het in kaart brengen van de impact van nieuwe wetgevingen, het evalueren van de huidige staat van uw kwaliteitsprocessen of het identificeren van specifieke behoeften op het gebied van data-integriteit, wij staan klaar om u te ondersteunen. Onze expertise stelt ons in staat om snel en accuraat de juiste inzichten te bieden die nodig zijn om uw kwaliteitsmanagement te verbeteren en te voldoen aan de geldende normen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften en uitdagingen te bespreken. Samen kunnen we een plan op maat ontwikkelen om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen en te zorgen voor een solide basis van kwaliteitsbewaking en -management.

Uw audit boeken?

Contacteer een expert