Thomas Eerdekens

QA/QP Consultant

“Wij vertalen alle regulatoire vereisten in een efficiënt en lean (QMS) kwaliteitssysteem.”

QMS vraagt om hoogwaardige kwaliteitsnormen

De farmaceutische sector staat wereldwijd bekend om haar streven naar de hoogste kwaliteitsnormen. Vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de distributie van geneesmiddelen, gelden strenge eisen om de veiligheid en kwaliteit van producten te waarborgen. Dit vereist strikte naleving van diverse wet- en regelgevingen, afhankelijk van het ontwikkelingsstadium, het type product en de beoogde markt.

Bij Farma Consulting & Partners begrijpen we de complexiteit van deze regelgevende omgeving. Wij helpen onze klanten om te voldoen aan alle relevante normen en voorschriften, en bieden deskundige begeleiding om hun kwaliteitsmanagement naar een hoger niveau te tillen.

Pragmatische oplossingen

Onze aanpak is uiterst pragmatisch. We richten ons niet alleen op het naleven van regelgeving, maar ook op het optimaliseren van uw kwaliteitsprocessen. Dit omvat het identificeren van mogelijke risico’s en het waarborgen van naleving van de strengste normen en regelgeving. Ons doel is om uw organisatie te ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige geneesmiddelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wat ons onderscheidt, is onze nadruk op efficiëntie en waarde. We begrijpen dat uw kwaliteitssysteem niet alleen moet voldoen aan de voorschriften, maar ook een positieve impact moet hebben op uw bedrijfsactiviteiten. Met onze expertise zorgen we ervoor dat uw kwaliteitssysteem niet alleen voldoet aan regelgeving, maar ook een efficiënt en waardevol instrument is voor uw organisatie.

eQMS software: Qlex.cloud

Daarnaast bieden we Qlex.cloud aan, onze toonaangevende eQMS-software speciaal ontworpen voor de life sciences sector. De software kan niet alleen binnen de farmaceutische industrie gebruikt worden, maar kent ook toepassingen binnen biotech, medical devices bedrijven & ziekenhuizen.

Met Qlex kunt u uw kwaliteitsprocessen stroomlijnen en optimaliseren volgens de hoogste normen. Het is dé oplossing voor geavanceerd kwaliteitsmanagement binnen de life sciences sector. Meer info is terug te vinden via www.Qlex.cloud, maar u kan uiteraard ook altijd contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Of u nu op zoek bent naar expertise in QMS, eQMS of QMS-software, Farma Consulting & Partners is uw betrouwbare Partner voor kwaliteitsmanagement en -optimalisatie.

Uw QMS naar het volgende niveau tillen?

Contacteer ons