Werk bij ons

Altijd op zoek naar talent

Farma Consulting & Partners is altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde medewerkers om het team te versterken.

Uiteraard kijken we hierbij naar technische vaardigheden, die liggen immers aan de basis om te kunnen functioneren in de farmaceutische industrie.

Maar het verhaal stopt niet louter bij deze technische competenties. Voor ons zijn een positieve mindset en de juiste soft skills evenzeer belangrijk. Ons doel is namelijk om op lange termijn een sterk team uit te bouwen en deze competenties binnenshuis te houden.

Open, duidelijk en uitdagend

We staan voor open communicatie, een duidelijke visie en het geven van kansen en vertrouwen. We hechten er enorm veel belang aan dat beslissingen in samenspraak worden genomen en dat iedereen inbreng heeft binnen de interne projecten naargelang zijn/haar eigen interesses. En vooral: afspraken worden ook nagekomen.

Bij Farma consulting & Partners kan je elke dag mee het verschil maken door vooruit te denken voor onze klanten. De kwaliteitsproblemen van onze klanten zijn onze zorgen. Binnen ons team heerst een open sfeer waar je kan praten en luisteren, inspireren en floreren. Samen met het team, word je iedere dag uitgedaagd via uitdagende interne of externe projecten.

Een veelzijdig
bedrijf

Onze activiteiten spitsen zich toe op het niveau van kwaliteitsmanagement en -bewaking, QP services, audits, en kwalificatie & validatie. Wij ondersteunen zowel kleinere biotech start-ups, grote farmaceutische bedrijven en bedrijven binnen de medical devices sector. Bij ons vind je een werkomgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en daarenboven bij te dragen aan innovatie binnen de gehele life sciences sector.

Vacature QA Consultant

Beschik jij over de nodige technische vaardigheden die nodig zijn als QA consultant, heb je een positieve mindset en beschik je tevens over de juiste soft-skills? Ben jij opzoek naar jouw volgende uitdaging? Ontdek dan snel onze vacature voor QA consultant!

Vacature QP Consultant

Beschik jij over de nodige technische vaardigheden die nodig zijn als QP consultant, wil jij werken binnen een ambitieuze en snel groeiende organisatie? Ben jij opzoek naar jouw volgende uitdaging? Ontdek dan snel onze vacature voor QP consultant!

Open sollicitatie

Staat uw vacature er niet bij? Vul dan snel ons formulier in.
Wij zijn altijd op zoek naar uw talent!

Klinkt dit interessant?

Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op om een eerste kennismaking in te plannen.